Välkommen till Terrassen Pub & Kök

Välkommen till Terrassen Pub & Kök

Välkommen till Terrassen Pub & Kök

Varmrätter

169,- Nybörjare Nötfärsburgare, alt. halloumi med vår egen tryffeldressing, ost, bacon och picklad rödlök. Serveras med pommes frites och en baconkräm. 175,- Våga ät med händerna Baby back ribs som kokas i fond och sedan grillas i ugn med kökets egna glaze. Serveras med vitlöksdipp och BBQ-sås samt majskolv och pommes frites. 189,- Svart och vit Oxfilè och fläskfilè med de klassiska tillbehören: bearnaisesås, tryffelsås och pommes frites. 169,- Ris Otto Krämig risotto med champinjoner, sojabönor, friterad lök och parmesanost. 189,- Mussligt värre Blåmusslor i vitvinssås som serveras med pommes frites och en aiolidipp. 189,- Yrhönan Elina Vitlöksmarinerad kycklingfilé med en varm parmesanostsås och sötpotatis pommes frites. 189,- Ursäkta min franska Bouillabaisse, fransk gryta med hälleflundra, lax, kräftskärtar, musslor och rotfrukter samt aioli. 199,- Bring it on Nattbakad Wagyu bringa som serveras med rostad majssmör, kålsallad, bönmix och råstekt potatis. 229,- Undra sa Flundra Hälleflundra i vitvinssås som serveras med forellrom savojkål och fänkål samt potatispuré. 249,- En gammal goding Oxfilé Provencale, helstekt oxfilé med vitlökssmör, sparris och råstekt potatis. ,- Tips från kocken Köket varierar med en maträtt, allt ifrån kött, fisk och mittemellan. Hör med serveringspersonalen vad som serveras just idag.